Bugtaler

Sjov bugtaler underholdning med masker på gratulanterne

Bugtaler indslag til bryllup

Det er super sjov voksen underholdning

Dette klip er fra Tove og Leifs bryllup i 2019

Bugtaler underholdningen er skrevet ud fra stikord om Tove og Leif

Jeg har over 20 års erfaring med at gøre gratulanter/chefen til levende bugtaler dukker og kan flette noget rigtig sjovt samme ud fra jeres input/stikord om dem som skal have maskerne på.

Bugtaler underholdningen er skrevet ud fra stikord til fødselsdag – 2022

Bugtaler maske show til mange fest typer

Bugtaler underholdning kan passe til mange typer arrangementer i hele landet.

Book en Bugtaler til fødselsdag

Til fødselsdagen er det fødselaren og nogen gange også konen/kæresten der får maske på.

Bugtaler underholdningen til fødselsdag skrives også ud fra stikord om fødselaren og tager oftest ca 20 min. Det kan krydres med magi eller syngende telegram.

Bugtaler til bryllup

At leje en bagtale til et bryllup er nok det der er mest brugt. Det er sjov personlig underholdning der skrives ud fra stikord om bryllups parret og det er vanvittigt morsomt.

Bugtaler til bryllup showet kan også blandes med magi, syngende telegram eller at manden med maske på synger en sang for konen.

Bugtaler til konfirmationsfesten

Til konfirmation er et bugtaler maske show oftest i forbindelse med et trylleshow/magi. Konfirmanden bliver vildt overrasket når han/hun ser masken. Showet tager oftest fra 15.20 min med maske men kan vare op til 45 min med magi, syngende telegram.

Der kan bookes en bugtaler til maske shows i hele landet.

Til vores firmafest havde vi hyret psykologisk underholdning med Adam og bugtalermasker på cheferne til sidst – det var helt kanon underholdning for os alle.

Grete og Erik Hansen

Jeg vil blot sige mange tak for sidst! Din optræden til mine forældres sølvbryllup, var en stor succes og et tilbagevendende samtaleemne både resten af aftenen og dagen derpå.

Troels

Adam var ude til min polterabend og optræde med trylleri og så blev jeg ellers grillet med en maske på – tak for en magisk og meget morsom optræden!

Lars Andersen

Mange tak for din optræden til vores sølvbryllup

Adam havde brugt vores stikord godt – kunne godt høre han er komiker , var vildt godt det hele, ikke mindst afslutningen hvor min mand med bugtaler maske på sang kvinde min for mig – så smukt!! Og Adams imitation acapella af Kim larSen var meget imponerende

Theiss

Vi takker mange gange for både trylleshow og overraskelsen til sidst, hvor min mand og jeg fik masker på, det var meget morsomt for både gæster og os.

Grete og Jørgen Hansen

Kunder der har fået god underholdning med bagtaler maske underholdning

Kontakt Adam for en uforpligtigende forspørgsel